Προφίλ

Η Pc Technics ιδρύθηκε το 2002, με έδρα την Αθήνα.

 

Οι σημαντικές επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, η άριστη εκπαίδευση των στελεχών και η συνεπής παρουσία της στην αγορά, επάξια την καθιέρωσαν ως μια διακεκριμένη εταιρεία στον χώρο των εξειδικευμένων – ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

 

Η Pc Technics δραστηριοποιείτε στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και παροχή εξοπλισμού για προηγμένα συστήματα πληροφορικής, συστημάτων ασφαλείας και τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

 

Η άριστη τεχνογνωσία, η συνέπεια και η άμεση υποστήριξη, δημιούργησαν ένα ευρύτατο και πιστό πελατολόγιο, σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Διανύοντας πλέον μια συνεχή ανοδική πορεία, με σεβασμό των αναγκών του εκάστοτε έργου, η PC Technics, συνεχίζει την προσπάθεια ανάπτυξης νέων τεχνολογιών με σκοπό να παρέχει την άριστη ποιότητα συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων στην εγχώρια και ξένη αγορά.

 

ΣΤΟΧΟΣ-ΟΡΑΜΑ

 

Μεγαλύτερη διείσδυση στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά.
Απόκτηση ιδιόκτητου κτιριακού συγκροτήματος.
Νέες συνεργασίες και ισχυροποίηση θέσης με τους διεθνής leaders της αγοράς.
Περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης.

 

R&D

 

Η Pc Technics έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα τα σημαντικά open source project’s και παγκόσμιες κοινότητες R&D, επενδύοντας και αποκτώντας άριστη τεχνογνωσία σε νέες τεχνολογίες από την στιγμή της γένεσης τους.